QUIZ: How well do you know the 2017-18 Cavaliers?

ABS-CBN Sports on May 31, 2018 02:37 PM
QUIZ: How well do you know the 2017-18 Cavaliers?
CLEVELAND, OH - MAY 25: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers reacts during the game against the Boston Celtics during Game Six of the Eastern Conference Finals of the 2018 NBA Playoffs on May 25, 2018 at Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. (Photo by Nathaniel S. Butler/NBAE via Getty Images)

Ahead of the 2018 NBA Finals, check out how well you know this season's Cleveland Cavaliers:

1) LeBron James played in all 82 games for the Cavaliers this season. Which Cavalier played 80, next-most on the team?

a) Kyle Korver
b) JR Smith
c) Tristan Thompson
d) Jeff Green

2) Which Cavalier led the team in rebounds this season?

a) Tristan Thompson
b) Kevin Love
c) LeBron James
d) Ante Zizic

3) How many games did Dwyane Wade play as a Cavalier before being traded?

a) 32
b) 39
c) 45
d) 46

4) What was the Cavaliers' longest streak of consecutive wins this season?

a) 8
b) 10
c) 13
d) 15

5) The Cavaliers' best offensive game this season came against the Timberwolves. How many points did they score?

a) 99
b) 121
c) 140
d) 142

6) Who is the oldest player on the Cavaliers' roster this season?

a) George Hill
b) Kendrick Perkins
c) Jose Calderon
d) Kyle Korver

7) How many times was LeBron James named Eastern Conference Player of the Month this season?

a) 2
b) 3
c) 4
d) 5

8) How many trades did the Cavaliers conduct at the 2018 trade deadline?

a) 1
b) 2
c) 3
d) 4

9) Aside from John Holland, London Perrantes and Kendrick Perkins, who is the one Cavalier who never started a game this regular season?

a) Jordan Clarkson
b) Channing Frye
c) Derrick Rose
d) Iman Shumpert

10) How many wins did the Cavaliers have on the road this season?

a) 21
b) 22
c) 24
d) 25

 

 

SCORING:

1-B, 2-C, 3-D, 4-C, 5-C, 6-D, 7-C, 8-C, 9-A, 10-A

ANTHONY BENNETT: 1-3 correct answers

JJ HICKSON: 4-5 correct answers

TRISTAN THOMPSON: 6-8 correct answers

LEBRON JAMES: 9-10 correct answers

Latest News