QUIZ: How well do you know the 2017-18 Warriors?

ABS-CBN Sports on May 31, 2018 02:37 PM
QUIZ: How well do you know the 2017-18 Warriors?
HOUSTON, TX - MAY 28: The Golden State Warriors pose for a photo after Game Seven of the Western Conference Finals against the Houston Rockets during the 2018 NBA Playoffs on May 28, 2018 at the Toyota Center in Houston, Texas. (Photo by Noah Graham/NBAE via Getty Images)

Ahead of the 2018 NBA Finals, check out how well you know this season's Golden State Warriors:

1) Name the Warrior who appeared in the most elimination round games this season

a) Klay Thompson
b) Nick Young
c) Draymond Green
d) Zaza Pachulia

2) Which Warrior led the team in points this season?

a) Stephen Curry
b) Klay Thompson
c) Kevin Durant
d) Draymond Green

3) Which Warrior makes the most salary this season?

a) Kevin Durant
b) Stephen Curry
c) Klay Thompson
d) Draymond Green

4) What was the Warriors' longest streak of consecutive wins this season?

a) 5
b) 9
c) 10
d) 11

5) The Warriors' best offensive game this season came against the Bulls. How many points did they score?

a) 111
b) 126
c) 132
d) 143

6) Who is the oldest player on the Warriors' roster this season?

a) Andre Iguodala
b) David West
c) Zaza Pachulia
d) Shaun Livingston

7) Who was the only Warrior this season to win a Western Conference Player of the Month award?

a) Kevin Durant
b) Klay Thompson
c) Draymond Green
d) Stephen Curry

8) Prior to signing a two-way contract with the Warriors, Quinn Cook signed with which team in training camp (before getting waived)?

a) Cleveland Cavaliers
b) New Orleans Pelicans
c) Dallas Mavericks
d) Atlanta Hawks

9) Aside from Damian Jones and Chris Boucher, who is the one Warrior who never started a game in the regular season?

a) David West
b) JaVale McGee
c) Patrick McCaw
d) Omri Casspi

10) How many wins did the Warriors have at home in the regular season?

a) 25
b) 28
c) 29
d) 32

 

 

SCORING:

1-B, 2-C, 3-B, 4-D, 5-D, 6-B, 7-D, 8-D, 9-A, 10-C

IKE DIOGU: 1-3 correct answers

MICKAEL PIETRUS: 4-5 correct answers

KLAY THOMPSON: 6-8 correct answers

STEPHEN CURRY: 9-10 correct answers

Latest News