#TriviaThursday: Do you have what it takes to be a star?

ABS-CBN Sports on Mar 31, 2016 04:53 PM
#TriviaThursday: Do you have what it takes to be a star?
Answer all of these questions correctly and you get . . .bragging rights.

Test your sports knowledge in this first ever Trivia Thursday sponsored by ABS-CBN Sports!

Answer all of them correctly and you get free bragging rights among your sports friends in person and on social media!

Please, no coaching folks.

 

 

1) UST's Cherry Rondina was given the nickname "Sisi". What does "Sisi" stand for?

a. a small shrimp
b. a baby chick
c. a small oyster
d. a snail


2) Russell Westbrook recently earned his seventh triple-double in a calendar month. Whose record did he match?

a. Michael Jordan
b. Magic Johnson
c. Oscar Robertson
d. LeBron James


3) Around how many shoes has Kobe Bryant so far given this season?

a. 10
b. 20
c. 30
d. 40


4) Which teams made the US NCAA basketball Final Four?

a. Kansas, Virginia, North Carolina and Oregon
b. Villanova, Virginia, North Carolina and Syracuse
c. Kansas, Virginia, Oklahoma and Notre Dame
d. Villanova, North Carolina, Oklahoma and Syracuse 


5) How many sets did the PSL All-Stars win during the Thai-Denmark Superleague?

a. zero
b. one
c. two
d. three


6) Who scored the winning goal for the Azkals in the win over North Korea?

a. James Younghusband
b. Ian Ramsay
c. Manny Ott
d. Misagh Bahadoran


7) Nonito Donaire will take on Zsolt Bedak for the WBO World Super Bantamweight title on April 23. Which country does Bedak come from?

a. Austria
b. Russia
c. Germany
d. Hungary

 

8) Wrestlemania 32 is set to have its biggest attendance ever when it travels to Dallas on April 3, who will compete for the world championship in WWE's premier event?

a. The Undertaker and Shane McMahon

b. Triple H and Roman Reigns

c. Triple H and John Cena

d. The New Day and Brock Lesnar


9) Who was the first overall pick in both the 2012 NBA and PBA draft?

a. Anthony Davis and Junemar Fajardo

b. Kyrie Irving and Jvee Casio

c. Anthony Davis and Calvin Abueva

d. Anthony Bennet and Junemar Fajardo

 

10) Who is this NBA player that has major beef with NBA mascots?

a. Russell Westbrook

b. Robin Lopez

c. Kobe Bryant

d. Damian Lillard

 


Bonus question: The Golden State Warriors have only lost seven times this season as they continue to chase the 72 wins posted by the 1995-1996 Chicago Bulls.

Name all seven teams that gave the Dubs a taste of defeat.

 

 

 

 

 

Answers:

1. C
2. A
3. C
4. D
5. C
6. B
7. D
8. B
9. A
10. B

Bonus: Milwaukee Bucks, Dallas Mavericks, Denver Nuggets, Detroit Pistons, Portland Trailblazers, Los Angeles Lakers, San Antonio Spurs.

 

10 correct answers + bonus - HALL OF FAME!

10 correct answers - Congratulations, you are a star player!

6-9 correct answers - Congratulations, you crack the starting lineup!

3-5 correct answers - Work on those skills but for now, you can come off the bench.

0-2 correct answers - Better luck next time.

Latest News