QUIZ: How well do you know the UP Lady Maroons?

QUIZ: How well do you know the UP Lady Maroons?
Can you get a perfect score in our UP Lady Maroons quiz?

The UP Lady Maroons are on the rise as one of the contenders for the Final Four. Know them well? Answer this quiz to find out!

 

1. Who played for Mounds View HS in Minnesota before playing for UP?

A. Mae Basarte

B. Roselyn Rosier

C. Cynthia Escutin 

D. Patricia Siao

 

2. Rookie Josette Thai collects what from her trips abroad?

A. Coins

B. Post cards

C. Key chains

D. Beep Cards

 

3. Which player dreams of becoming a Bb. Pilipinas one day?

A. Jessma Ramos 

B. Maristela Layug 

C. Isa Molde

D. Justine Dorog


4. Who said that her best talent was making a four-year stay in college to six?

A. Rose Mary Cailing

B. Isa Molde

C. Marian Buitre 

D. Abbie Lim 

 

5. Abigail Lim's ultimate dream is to become a member of what elite agency?

A. CIA 

B. MI6 

C. Secret Service

D. French GIGN

 

6. Which starter said that SHE LIKES PINEAPPLES ON PIZZA?

A. Isa Molde

B. Tots Carlos

C. Arielle Estranero

D. Marian Buitre

 

7. Who was awarded as the Best Blocker in the 2015 Palarong Pambansa?

A. Wilma Santos

B. Maristella Layug

C. Diana Carlos

D. Cynthia Escutin

 

8. What is the name of the new Lady Maroons coach?

A. Godfrey Okumu

B. Godway Okumu

C. Godwin Okumu

D. Goodwill Okumu

 

9. Roselyn Rosier was a recruit from what school?

A. Mounds View HS

B. MGC New Life Christian Academy

C. Brent International School

D. Hope Christian High School

 

10. Who among these players just started playing volleyball at 16?

A. Jessma Ramos

B. Jessy Ramos 

C. Joanna Ramos

D. Janelle Ramos

 

ANSWERS: 1-C, 2-D, 3-B, 4-C, 5-B, 6-C, 7-C, 8-A, 9-C, 10-A

BENCH WARMER: 1-3 correct answers

SUBSTITUTE:  4-5 correct answers

STARTER:  6-8 correct answers

MVP: 9 - 10 correct answers

Latest News