QUIZ: Do you know everything about the FEU Lady Tamaraws?

ABS-CBN Sports on Jan 30, 2018 03:54 PM
QUIZ: Do you know everything about the FEU Lady Tamaraws?
How well do you know the FEU Lady Tamaraws?

The FEU Lady Tamaraws have always been known as a force in women's volleyball. They can be accounted for multiple championships. Think you know the history and current facts about the team and its players?

 

1. Which player listed Ex-Batallion's "Hayaan Mo Sila" as her favorite tune?

A. Carlota Hernandez

B. Ivana Agudo   

C. Heather Guino-o

D. Celine Domingo

 

2. Which FEU player prefers a steady supply of sour food?

A. Kyle Negrito

B. Buding Duremdes

C. Gel Cayuna

D. Marianne Calinawan

 

3. Czarina Carandang collects what as a sign of her strong religious faith? 

A. Bibles

B. Rosaries

C. The Daily Bread booklets

D. Religious Icons

 

4. Which player played for Sunny Hills High School in California before suiting up for FEU?

A. Toni Rose Basas

B. Jerrili Malabanan

C. Kyla Atienza

D. Czarina Carandang

 

5. Heather Guino-o is a professed fan of which ABS-CBN love team?

A. LizQuen

B. KathNiel

C. JoshLia

D. JaDine   

 

6. 5'2” Buding Duremdes plays what sport aside from volleyball?'

A. Tennis

B. Badminton

C. Softball

D. Basketball

 

7. Bernadeth Pons is a student of what major?

A. Financial Management

B. Tourism Management

C. Business Management

D. Psychology         

 

8. How many championships does the FEU women's volleyball team have?

A. 27

B. 28

C. 29

D. 30

 

9. UST and FEU fought a total of 15 times in the women's volleyball finals. FEU holds the advantage. But what is the head-to-head Finals record?

A. 9-6 

B. 10-5

C. 11-4

D. 12-3

 

10. What is the name of the new FEU Lady Tamaraws coach?

A. Bodjie Pascua

B. George Pascua

C. George San Mateo

D. George delos Santos         

 

ANSWERS: 1-B, 2-A, 3-C, 4-B, 5-B, 6-D, 7-A, 8-C, 9-A, 10-B

BENCH WARMER: 1-3 correct answers

SUBSTITUTE:  4-5 correct answers

STARTER:  6-8 correct answers

MVP: 9 - 10 correct answers

                                                                                                              

Latest News