QUIZ: How well do you know the Ateneo Lady Eagles?

ABS-CBN Sports on Feb 01, 2018 09:38 AM
QUIZ: How well do you know the Ateneo Lady Eagles?
Think you can perfect this Ateneo Lady Eagles quiz?

Despite losing some key players, the Ateneo Lady Eagles are still one of the contenders for this year's UAAP women's volleyball crown. With that said, do you think you know everything about the team and its players? Answer this quiz to find out! 

 

1. Dani Ravena currently takes up BS Management. Which of these is her dream occupation?

A. Fashion blogger

B. Fashion designer

C. Actress

D. Veterinarian

 

2. Before landing in Ateneo, Bea de Leon almost played for what school?

A. UCLA

B. UST

C. DLSU

D. UP

 

3. Besides Vince Tolentino, who did Jules Samonte list as her celebrity crush?

A. Donny Pangilinan

B. James Reid

C. Ronnie Alonte

D. Piolo Pascual

 

4. Which Lady Eagle can play the saxophone and collects pencils as a hobby?

A. Bea de Leon

B. Vanessa Baguiwet

C. Candice Gequillana

D. Jho Maraguinot

 

5. What is the full name of Ateneo's head coach?

A. Anosorn Bundit

B. Anusorn Bundit

C. Anosorn Bandit

D. Anusorn Bandwit

 

6. Ponggay Gaston collects what as a hobby?

A. People's hearts

B. Watches

C. iPhone cases

D. Shoes

 

7. Besides volleyball, Bettina Abella can play what sport?

A. Tennis

B. Football

C. Softball

D. Sepak Takraw

 

8. Kat Tolentino listed which DLSU Lady Spiker as her favorite volleyball player?

A. Dawn Macandili

B. Majoy Baron

C. Desiree Cheng

D. Tin Tiamzon

 

9.  The Lady Eagles had a ____ year drought before winning their first UAAP women's volleyball title.

A. 35

B. 36

C. 37

D. 38

 

10. Ateneo team captain Maddie Madayag hails from what area?

A. Negros

B. Mindoro

C. Cebu

D. Davao

 

ANSWERS: 1-D, 2-C, 3-A, 4-B, 5-B, 6-A, 7-C, 8-A, 9-C, 10-D

 

BENCH WARMER: 1-3 correct answers

SUBSTITUTE:  4-5 correct answers

STARTER:  6-8 correct answers

MVP: 9 - 10 correct answers

Latest News