QUIZ: Do you know everything about the DLSU Lady Spikers?

QUIZ: Do you know everything about the DLSU Lady Spikers?
Can you perfect this DLSU Lady Spikers quiz?

The two-time defending UAAP women's volleyball champions are looking to win their their third straight plum. It's going to be a long ride ahead for them to do it. Do you know the team and its players THAT well? Take this quiz to find out!

 

1. Dawn Macandili hails from which Batangas municipality/city?

A. Tanauan

B. Lipa

C. Talisay

D. Sto. Tomas

 

2. Aduke Ogunsanya's ultimate dream is to model for which clothing brand?

A. American Eagle

B. Forever 21

C. H&M

D. Uniqlo

 

3. Carmel Saga would be a ________________ if she didn't play for DLSU?

A. Journalist

B. Scriptwriter

C. Novelist

D. Graphic designer

 

4. Reigning UAAP MVP Majoy Baron started playing volleyball at what age?

A. 13

B. 14

C. 15

D. 16

 

5. Manilla Santos is the only volleyball player to have her jersey retired by La Salle. What number did she wear?

A. 11

B. 12

C. 13

D. 14

 

6. Finals MVP Des Cheng plans to be a _________________ in the future.

A. Volleyball coach

B. Actress

C. Model

D. Flight attendant

 

7. May Luna's dad was named after a Philippine hero. What is her dad's name?

A. Antonio

B. Juan

C. Andrea

D. Jose

 

8. Justine Tiu also would like to become a doctor if given a chance. What undergraduate course did she take?

A. Psychology

B. Biology

C. Anatomy

D. Chemistry

 

9. Coming into season 80, Ramil de Jesus coached for De La Salle in 311 games. What is his win-loss record?

A. 244-67

B. 245-66

C. 246-65

D. 247-64

 

10. What is Kianna Dy's favorite Ed Sheeran song?

A. Shape of You

B. Thinking Out Loud

C. Photograph

D. Perfect

 

ANSWERS: 1-A, 2-C, 3-B, 4-C, 5-D, 6-D, 7-A, 8-B, 9-C, 10-D

 

BENCH WARMER: 1-3 correct answers

SUBSTITUTE:  4-5 correct answers

STARTER:  6-8 correct answers

MVP: 9 - 10 correct answers

Latest News